Benefietconcert 2019

Wat het geld inzamelen extra leuk maakt is dat Villa Pardoes dit jaar een benefietconcert organiseert voor alle kinderen die in actie komen. Mylene & Rosanne, Max en Anne, maar ook Monique Smit geven die middag een wervelende show. Efteling Kids Radio is ook aanwezig en DJ Joris presenteert op enthousiaste wijze de show. Het concert begint om 14.30 uur en duurt tot ca.16.00 uur. Daarnaast zijn er vanaf 13.45 uur in de foyer diverse activiteiten georganiseerd. Zo kun je een glittertattoo zetten, een foto maken in de photobooth en uiteraard met Pardoes op de foto. Verder is er voor iedereen een glaasje drinken en wat lekkers. Het benefietconcert wordt georganiseerd in theater De Leest in Waalwijk.

Wat kun je doen? 

  • Heitje voor Karweitje
  • Activiteiten op Koningsdag
  • Lege flessen verzamelen
  • Verkoop op de oranjemarkt
  • Sponsorloop
  • Meimarkt organiseren

Je kunt die middag je donatie overhandigen aan Pardoes of deponeren in de grote collectezuil.

Hoe meld je je aan? 

Stap 1: Maak een originele foto. Bedenk samen met vrienden een originele manier om geld in te zamelen voor de zieke kinderen in Villa Pardoes. 

Stap 2: Meld je aan en stuur de foto op. Deel jullie idee met Villa Pardoes, stuur de foto door naar rkuenen@villapardoes.nl. Deze mail is automatisch ook de aanmelding. 

Stap 3: Haal donaties op. Ga de strijd aan met andere groepen en zamel zoveel mogelijk geld in. Halen jullie het meeste geld op? 

Stap 4: Het concert. Geniet tijdens het Villa Pardoes concert 2019 van live optredens van onder andere Mylene en Rosanne, en Max en Anne. 

Ben jij er bij 22 mei?