De Kanjerkraal voor kanjers van Villa Pardoes

Een nieuwe Kanjerkraal voor helden van Villa Pardoes

Villa Pardoes heeft sinds deze week ook een eigen Kanjerkraal. Deze Villa Pardoes kraal met onze mascotte Pierre erop is speciaal gemaakt voor kinderen met kanker. Met een klein feestje in de Villa werd de kraal voor de allereerste keer aan de Kanjerketting van Cloé geregen! 

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken!

De vakantie biedt vaak een welkome pauze van ziekenhuisbezoeken. Het is iets wat de gezinnen voor altijd bijblijft en waar ze zelfs maanden of jaren later nog met een glimlach aan terug denken. Om die fijne herinneringen tijdens een verdrietige periode van ziek zijn te markeren is de Villa Pardoes Kanjerkraal ontwikkeld. Zo is die fijne vakantie tastbaar.