Inschrijving Villa Pardoes WinterRun 2022 geopend!

De vijfde editie van de Villa Pardoes WinterRun vindt plaats op zaterdag 17 december 2022. Na twee virtuele edities kijken we dit jaar weer uit naar een live editie, hopelijk samen met jou. Kom meteen in actie, de inschrijving is geopend!  

Op zaterdag 17 december starten we vanaf het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Rennen of wandelen? Dat is aan jou! Met een betoverend parcours langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes. Aangemoedigd door gastgezinnen en vrijwilligers. De Villa Pardoes WinterRun is toegankelijk voor iedereen, van beginneling tot getrainde loper. En natuurlijk is deelnemen belangrijker dan je eindtijd!

 

Samen in actie voor Villa Pardoes! 
We komen tijdens dit sportieve event in actie voor Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke en unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Een week lang onbekommerd genieten met het hele gezin. Daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken. Met jouw deelname en opgehaalde donaties maak je het verschil voor deze zieke kinderen en hun families Doe mee! Schrijf je in en start meteen met het ophalen van extra donaties. 

 

Deelname mogelijkheden

Doe mee samen met je familie, vrienden, collega’s, klasgenoten of sportclub en kies een onderdeel naar keuze.

 

 WinterRun 

6 km 

10 km

Snelle inschrijvers tarief € 17,50 (t/m 15 oktober)

Regulier tarief € 20,- (na 15 oktober)  

 

 WinterWalk 

6 km  

10 km

Snelle inschrijvers tarief € 17,50 (t/m 15 oktober)

Regulier tarief € 20,- (na 15 oktober)  

 

Kids WinterRun (4 t/m 12 jaar)

600 m  

1000 m

1500 m  

Snelle inschrijvers tarief € 5,- (t/m 15 oktober)  

Regulier tarief € 7,50,- (na 15 oktober)

 

Voor de WinterRun en WinterWalk kun je je individueel, als (vrienden)team of als businessteam inschrijven. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er de Kids WinterRun. Het parcours voor deze jongste lopers in het dorp biedt voldoende gelegenheid voor ouders, opa’s en oma’s om hun kampioenen aan te moedigen. 

  

Draag ook jouw steentje bij en doe mee aan de vijfde editie van de Villa Pardoes WinterRun!