Kom jij ook Padellen voor Pardoes?

Deze sportieve uitdaging wil je aangaan! Ook als je nog nooit een padelracket in je hand hebt gehad. Want padel is niet voor niets zo'n populaire sport, je leert het snel en je kunt meteen een aardig potje spelen. Hoe tof is het om het tegen andere bedrijven op te nemen, tegelijkertijd te netwerken en meteen Villa Pardoes te steunen? De aftrap van de landelijke padelweek is op 10 maart, waar bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. In de week van 24 maart tot 3 april speel jij samen met de rest van Nederland een mooi bedrag bij elkaar. Let's padel!Bedrijventoernooien

Een sportief en gezellig teamuitje, waarbij je padel speelt tegen andere bedrijven. Samen de baan op, sporten om gezinnen met een ernstig ziek kind te laten winnen. Inschrijven en meedoen kost €250,- per bedrijf en er wordt natuurlijk voor een hapje en een drankje gezorgd.

Wanneer: in de week van 24 maart tot 3 april.
Waar: je kiest zelf één van de Plaza Padel locaties (Waalwijk, Enschede of Maastricht)
Minimaal aantal personen: je kunt al met twee mensen per bedrijf deelnemen.
Hoe: schrijf je hier in.


Particulieren: King of the Courts (individueel of met z’n tweeën inschrijven)
Of je nu een fervent paddeler bent of nog nooit op de baan hebt gestaan… het maakt niet uit bij King of the Courts. Er zijn zes locaties waar je uit kunt kiezen en het inschrijfgeld is € 25,- per team. Dus hup, bel meteen je beste vriendin, je buurman, die leuke tante, enthousiasmeer je kind of kom gerust alleen.

Wanneer: zaterdag 1 april.
Waar: je kiest zelf één van de Plaza Padel locaties (Amsterdam, Heiloo, Maastricht, Enschede, Rijswijk of Waalwijk)
Minimaal aantal personen: minimaal één persoon, maximaal twee personen.
Hoe: schrijf je hier in.

 

Ben je geen padeller, maar wil je een donatie doen? Scan of klik op de QR-code.