Nacht van de dromenvangers

De wereld zit vol dromen, alleen de goede dromen vallen via de dromenvanger op de slaper. Woensdag 15 maart ontvingen wij twaalf gezinnen tijdens ons unieke evenement ‘De Nacht van de Dromenvangers’, om dromen te vangen voor toekomstige gezinnen. Deze gezinnen, met een ernstig ziek kind in hun midden en een groot bereik op social media, kregen de unieke gelegenheid om voor 24 uur (weer) helemaal ondergedompeld te worden in de wereld van Villa Pardoes. Eén nachtje weg, compleet onthaasten, tot rust komen en in de watten worden gelegd.  

Het doel van deze nacht was het creëren van een zo groot mogelijk bereik. Samen zoveel mogelijk nieuwe aanmeldingen voor Villa Pardoes realiseren of deze magische nachten voor zo’n 600 gezinnen die het zo hard nodig hebben om even samen te zijn, financieel mogelijk maken. Zodat we nieuwe gasten plezier, rust, tijd voor elkaar en een goede nachtrust kunnen geven. De gezinnen werden ontvangen door studenten van de Rooi Pannen Breda in de Poef, waarna ze genoten van een ‘droomdiner’ voor het hele gezin in de Villa. Na een tof avondprogramma met onder andere een optreden van zanger Vinzzent, overnachtten de gasten in hun themahuisje. De volgende ochtend werden de gasten verrast met een heerlijk ontbijtbuffet op onze magische picknickplek en liepen ze een VIP-betovertocht door de Efteling.
 
Het was een magische ervaring, welke niet mogelijk was zonder het harde werk van al onze geweldige partners en leveranciers. De Nacht van de Dromenvangers heeft veel nieuwe aanmeldingen voor Villa Pardoes opgeleverd. Het was betoverend!