Nu of later

“Een gezond kleinkind is niet vanzelfsprekend” 

Villa Pardoes... Een sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden maken voor het leven, even geen gedokter en een weekje onbekommerd genieten met tranen van geluk. Zieke kinderen kunnen er in een veilige en prikkelrijke omgeving spelen met leeftijdsgenootjes. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond. 

Wat een rijkdom om tijd met de kleinkinderen door te brengen

Villa Pardoes bezorgt gezinnen uit Nederland met een ernstig ziek kind tussen de vier en twaalf jaar een week lang een onvergetelijke vakantiebeleving. In plaats van lange doktersbezoeken kunnen de kinderen hier genieten van een binnenglijbaan, leuke activiteiten en avontuurlijke uitjes op loopafstand. Ze kunnen hun ziek zijn even vergeten en lekker kind zijn. Met uw hulp kunt u bijdragen aan het creëren van dierbare, onvergetelijke familieherinneringen.  

Nu óf later iets voor een ander betekenen?

Een weekverblijf van een gezin vertegenwoordigt een waarde van ongeveer €2.500,- Villa Pardoes ontvangt geen subsidies en heeft dus uw hulp en die van anderen nodig om families met een ziek kind een droomvakantie aan te kunnen blijven bieden. Door nu een donatie te doen via onze donatiepagina helpt u andere families om onbetaalbare momenten met elkaar te delen. Schenkt u liever in de toekomst? Leg dan uw schenking vast door te mailen naar het e-mailadres ojungerius@villapardoes.nl en vraag naar de donatiemogelijkheden voor in de toekomst.