(Paas)Eieren bij Villa Pardoes

Denk je aan Pasen, dan denk je aan gekleurde eieren. Denk je aan eieren, dan denken wij aan Kwetters! Kwetters Eieren en Villa Pardoes hebben op 1 april, nee dat is echt géén grap, de inmiddels 7-jarige samenwerking weer met 2 jaar verlengd.

Voorafgaand aan het Paasweekend hebben directeur John Achterstraat van Kwetters en algemeen directeur Peter Persoon de handtekeningen gezet onder een nieuwe 2-jarige samenwerking. Beide heren hebben vervolgens met de Paashaas eieren verstopt in de tuin van de Villa. Dit weekend zullen de gasten traditiegetrouw op zoek gaan naar deze eieren in de tuin.

Deze structurele samenwerking houdt onder andere in dat Kwetters het jaarlijks mogelijk maakt om 4 gezinnen met een ernstig ziek kind, een unieke vakantiebeleving te bezorgen. Vrijwilligers van Kwetters verzorgen jaarlijks een uitgebreid pannenkoekenbuffet voor de gasten van Villa Pardoes. Voor het pannenkoekenbeslag gebruiken ze uiteraard de lekkerste en beste eieren van Kwetters.

John Achterstraat: 'Toen we een hier een tijdje terug voor de eerste keer een kijkje mochten nemen, waren we direct overtuigd dat een vakantiebeleving grote impact heeft op een gezin Als je vervolgens met eigen ogen ziet wat zo'n week voor het hele gezin betekent, dan ben je trots hieraan bij te kunnen dragen.'

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde tijd samen. Genieten met elkaar, even alles vergeten én samen herinneringen maken!