Terugblik Padellen voor Pardoes

Op 10 maart trapten oud-voetballers, bekende sporters en presentatoren de landelijke actieweek af met een padel benefiet toernooi bij Plaza Padel in Amsterdam. Bekende Nederlanders gingen met elkaar de strijd aan, om al padellend Villa Pardoes te steunen (en ook een beetje om zelf te winnen natuurlijk).

In de week van 24 maart tot 3 april organiseerden wij, in samenwerking met Plaza Padel, bedrijventoernooien door heel Nederland (Waalwijk, Enschede of Maastricht). Een sportief en gezellig teamuitje, waarbij verschillende bedrijven het tegen elkaar opnamen. Samen de baan op, sporten om gezinnen met een ernstig ziek kind te laten winnen. Padellen voor Pardoes werd afgesloten op zaterdag 3 april met ‘King of the Court’, het padeltoernooi voor particulieren. Door heel Nederland werd er fanatiek gepadeld door jong en oud.

Padellen voor Pardoes was een groot succes. 338 deelnemers zijn de sportieve uitdaging aangegaan en hebben een mooi bedrag bij elkaar gepadeld, maar liefst €18.940. Dankzij hen kunnen er 6 gezinnen met een ernstig ziek kind genieten van een onvergetelijke vakantiebeleving in Villa Pardoes.

Zien we jou volgend jaar op de padelbaan?