Wat kun je in je vakantie allemaal doen?

Wat zou jij willen doen op je vakantie? Veel buiten spelen en pretparken bezoeken? Of liever knutselen, spelletjes doen of jezelf verkleden? Of heb je juist ontzettend veel zin om lekker te luieren of je heerlijk te laten verwennen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in Villa Pardoes. Het leuke is dat je zelf mag bedenken wat je allemaal gaat doen. Natuurlijk doe je dat samen met je ouders en iedereen die met je meekomt. Dat wordt nog best moeilijk, want de keuze is groot. Zullen we het even voor je op een rijtje zetten?

Pretparken
Villa Pardoes is de buurman van de Efteling. Daar mag je tijdens je vakantie vanaf zaterdagochtend zo vaak naar toe als je wilt. Maar je mag bijvoorbeeld ook gratis naar Attractiepark Toverland en de Beekse Bergen sponsort vier toegangskaarten per gezin.

Activiteiten
Het hele jaar door zijn er leuke activiteiten in de omgeving en er is een weekprogramma in Villa Pardoes zelf. Zo komt er een fotograaf of masseur op visite voor een mooi familieportret en kan iedereen lekker ontspannen met Reiki of Voetreflex massages. We sluiten de week donderdag af met een gezellige bonte avond!

Zwemmen, wandelen, bioscoopje pikken….
Villa Pardoes ligt midden in de bossen, waar je fijn kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Maar je zit ook heel dicht bij de bewoonde wereld. Je hoeft maar een paar minuten in de auto te zitten en je kunt al zwemmen, naar een voorstelling gaan of de nieuwste films in 3D bekijken. Vergeet niet om daarna ook nog lekker uit eten te gaan!

Spelen in de tuin
Géén zin om elke dag de drukte op te zoeken en op stap te gaan? Geeft niet, want de tuin van Villa Pardoes is net geen pretpark, maar wel een prettuin! Er valt van alles te beleven en ontdekken.

Spelen in de Villa
Ook in de Villa wordt het moeilijk om te kiezen. Wat ga je doen: computerspelletjes, verkleden, knutselen, schilderen, dvd’s bekijken, Lego spelen, boeken lezen…? Misschien wel allemaal!

Het leuke van Villa Pardoes is dat je heel veel kunt doen, maar dat je ook lekker kunt niksen. Rustig doezelen in het BubbelParadijs bijvoorbeeld, of relaxen in het snoezelkamer. Of gewoon rustig van je eigen themahuisje genieten. Het kan allemaal. Het is jullie vakantie. Dus jij hebt het samen met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje voor het zeggen!