Partnership met Esther Vergeer Foundation

 

Elk kind de kans om ‘gewoon’ te sporten
De Esther Vergeer Foundation zorgt dat kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening door sport de kracht van zelfvertrouwen ontdekken.

Onze samenwerking
Sinds maart 2019 laat trainer Stefan van de Esther Vergeer Foundation de gezinnen bij Villa Pardoes op een fantastische manier kennis maken met (rolstoel) sporten. Er worden verschillende sportactiviteiten aangeboden waar het gehele gezin aan mee kan doen! Van basketbal, tennis tot een rolstoelrace... jong en oud beleven op een sportieve manier veel plezier samen. De Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat dit mogelijk is en alle materialen klaar staan. 

De opening van het Esther Vergeer sportveld in de tuin van de Villa
14 juni 2021 was hét moment om het speciale Esther Vergeer sportveld te openen met alle gasten! Dit was een zeer bijzonder moment; onze gasten hoeven vanaf nu niet meer uit te wijken naar een sporthal of parkeerplaats van Villa Pardoes, maar beleven de vrijheid van het sporten in de achtertuin van de Villa! Inmiddels maken alle 600 gezinnen die hier jaarlijks komen er intensief gebruik van.

Wij zijn heel trots op de bijzondere samenwerking die Villa Pardoes heeft met de Esther Vergeer Foundation! Een unieke kans om kinderen kennis te laten maken met sporten, want uiteindelijk is bewegen en actief bezig zijn goed voor iedereen.

Meer over de Esther Vergeer Foundaton