Doneren aan Villa Pardoes

Ga terug

Doneren aan Villa Pardoes

Villa Pardoes bezorgt al jaren zo’n 600 blije gezinnen per jaar, zonder subsidies of verzekeringsgelden. Maar één week in Villa Pardoes kost wel € 2.500,- per gezin. Dat komt neer op een jaarlijkse begroting van € 1,6 miljoen. Dit geld wordt in zijn geheel opgebracht door sponsoren en donateurs. Zij bieden gasten op allerlei bijzondere manieren plezier en/of hulp.

Ook jij kan een bijdrage leveren aan Villa Pardoes! Via onderstaand doneerformulier gaat dit heel eenvoudig met behulp van iDeal of een machtiging.

Wil je doneren met de Villa Pardoes e-card (powered by Webshop Giftcard). Kies dan in onderstaand menu voor 'eenmalig via iDeal' en volg alle stappen. Kies tenslotte in de betaalmodule voor de Webshop Giftcard als betaalmethode.

Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 45 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland.

Speel mee!