Ruim €173.652,- opgehaald met de Villa Pardoes WinterRun

Op zaterdag 9 december vond de Villa Pardoes WinterRun plaats voor de 6de keer. En dit maal op ons eigen Villa Pardoes terrein dat was omgetoverd tot een winters festivalterrein.

Het was een ongelofelijke dag. Met ruim 1.800 geweldige deelnemers hebben we alles gegeven om zo veel mogelijk geld op te halen voor Villa Pardoes. En dat is dan ook gelukt, met grote vreugde en trots delen we mee dat het voorlopige eindbedrag een verbazingwekkend bedrag is van 173.652 euro.

Het weer zat de deelnemers niet mee, maar tegen weer en wind in hebben meer dan 1.800 deelnemers zich ingezet. We hebben enorm veel respect voor iedereen die in dit weer is gekomen en zich door de modder en drap voor alle gezinnen in de Villa inzet.

Muziek en entertainment 
Ook als je niet medeed aan de Run of Walk, maar kwam je om iemand te supporten was er genoeg te doen. We hadden dit jaar verschillende artiesten, zo was Q-Music radio DJ Domien Verschuuren aanwezig om het startschot voor de WinterRun 10 en 6 km te lossen. Ook heeft hij gedraaid en wat was het leuk. Daarnaast kwamen Vinzzent, Jeffrey Parmentier en Dylan er om hun nieuwe liedje 'Hey Parmentier' te zingen. Naast dit alles hebben deelnemers en gasten kunnen genieten van muziek van lokale artiesten.
Ook voor onze kleinste deelnemers was er genoeg te doen. Zo kon je geschminkt worden, een leuke glittertattoo laten zetten of iets moois knutselen.

 

Bekijk de foto's hier!