Nieuwe vriend van Villa Pardoes

KAATSHEUVEL – In deze bijzondere tijden is het bij Villa Pardoes heel stil zo zonder gasten en vrijwilligers. Maar wij hebben wel goed nieuws om te delen, vanaf vandaag mogen wij Steffi Verhagen ook officieel Vriend van de Villa noemen! Zij zal actief Villa Pardoes onder de aandacht proberen te brengen en daar waar het kan het verhaal van Villa Pardoes te vertellen. Met veel plezier zal ze belangeloos aanwezig zijn bij bepaalde activiteiten van of voor Villa Pardoes

Boer zoekt Vrouw
Het was 15 juli 2018, de dag die de fans van BzV zou ingaan als het meest mooie en pure keuzemoment ooit. Hengstenboerin Steffi, die de harten van vele Nederlanders veroverde door haar ongefilterde kwetsbaarheid koos daar voor sympathieke hovenier Roel, maar wist niet goed hoe het te zeggen.

Steffi (29) realiseert zich dat het niet vanzelfsprekend is dat kinderen in goede gezondheid worden geboren en opgroeien. Steffi is na haar haar eerste kennismaking met Villa Pardoes en een bezoek aan de Villa op slag verliefd geworden en het keuzemoment was ook deze keer niet moeilijk voor haar! Ze kan het nu heel duidelijk verwoorden: “Het is bijzonder om van dichtbij te ervaren hoe 12 gezinnen wekelijks genieten van een onbezorgde tijd samen. Ik heb met mijn eigen ogen gezien wat een week bij Villa Pardoes doet met een gezin. Als je om je heen kijkt en ziet dat dit alles mogelijk is gemaakt door vrijwilligers, donateurs en sponsors dan zet ook ik me dolgraag in voor dit mooie doel in het Brabantse Kaatsheuvel.”

 Activiteiten voor Villa Pardoes
Steffi heeft het afgelopen jaar al op diverse manieren haar steentje bijgedragen. Dankzij haar was Villa Pardoes het goede doel tijdens de Veulenveiling Prinsjesdag, tijdens de TV-Boer is Troef Markt op haar eigen terrein afgelopen najaar stond de veiling in het teken van de Villa én haar aanwezigheid bij het Villa Pardoes Concours maakt dat zij al een hechte band heeft opgebouwd met Villa Pardoes. Steffi staat te trappelen om zich als Vriend van de Villa nog meer in te kunnen zetten. Deze initiatieven wil zij een vervolg geven met activiteiten voor de gasten, maar ook door verbinding te zoeken met ondernemers uit haar eigen netwerk.

 

Villa Pardoes

Kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten al 19 jaar van een unieke vakantiebeleving in Villa Pardoes. Zo’n 600 gezinnen per jaar beleven een geweldige week in een van de twaalf huisjes met thema’s zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space. Hier is alles voor een leuke vakantie voorhanden. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en is geheel afhankelijk van giften van sponsoren en donateurs.

 

 

Kaatsheuvel, 11 mei 2020

Noot voor de reactie, niet voor publicatie:

 

Voor meer informatie over Villa Pardoes of voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Nicolette De Wit – van den Berg

Marketing & Communicatie Villa Pardoes

Telefoonnummer: 0146 – 38 72 22 of 06-42203696 nberg@villapardoes.nl

Foto’s zijn rechten vrij te gebruiken onder vermeldingen van: Cindy van wijk fotografie