Versteijnen Trucks BV sluit zich aan bij Villa Pardoes

Vick: “Wij zijn een echt familiebedrijf en we weten maar al te goed dat familie en gezondheid het belangrijkste in je leven is. En daar zien we ook meteen de parallel tussen ons bedrijf en het mooie werk van Villa Pardoes. We werken beide met passie, veel enthousiasme en ‘hart voor de zaak’. Wanneer je in de Villa komt dan voel je de toegevoegde waarde en dat is ook wanneer je onze showroom bezoekt. We hebben de grootste showroom van de Benelux, maar stralen ook kwaliteit en passie voor ons werk uit. We bieden vier gezinnen dan ook heel graag een onvergetelijke vakantiebeleving aan.”  

En daar stopt de betrokkenheid van Versteijnen Trucks BV niet. Vick: “We participeren in het organiseren van extra (fondswervende) acties, bijvoorbeeld door onze stakeholders te enthousiasmeren om een donatie te doen in de Villa Pardoes Week. Ook gaan we ‘Helpende Handen’ bieden in de Villa, een initiatief waarbij speciale activiteiten begeleid worden door de medewerkers van partners van Villa Pardoes.”  

Over Versteijnen Trucks

Vick Versteijnen, eigenaar van Versteijnen Trucks BV, is sinds 2006 actief in de truck branche waar hij inmiddels een bekende naam is geworden. Hij begon zijn carrière bij een grote truckdealer en in 2010 startte hij met een compagnon zijn eigen bedrijf. Na een succesvol achtjarig samenwerkingsverband is Vick vanaf april 2018 zelfstandig verdergegaan. Met een nieuw pand, meer ruimte en de juiste mensen zorgt het bedrijf voor vele tevreden klanten. Versteijnen Trucks B.V. koopt en verkoopt trucks en trailers over de gehele wereld. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in jong gebruikte en speciale voertuigen. In Gilze staat hun showroom, het is zelfs de grootste van de Benelux met maar liefst 10.000m2. Daar kunnen op het grote buitenterrein ook proefritten gemaakt worden. Uiteraard kunnen klanten ook terecht voor zaken als RDW- en APK-keuringen, leasing, spuitwerk, kraankeuring, truckopbouw, tijdelijke verzekeringen en wereldwijde verscheping. Versteijnen Trucks denkt graag mee!

Meer weten? www.versteijnentrucks.nl